På baggrund af Regeringens seneste udspil og alvoren i Nordjylland, ser vi i Sindal Jagtforening os nødsaget til at annullere fællesjagterne indtil 3 DEC 2020.

Derfor er fællesjagten planlagt 22 NOV 2020 aflyst.

Næste planlagte jagt er 13 DEC 2020. Vi afventer den udviklede COVID situation, før vi beslutter yderligere.

Formanden

Velkommen til Sindal Jagtforening

Sindal Jagtforening er en forening for jægere. Vi er beliggende i Vendsyssel, nærmere Sindal mellem Hjørring og Frederikshavn.

Vi beskæftigier os med mange aktiviteter b.la: Bueskydning, Flugtskydning, Riffelskydning og Foreningsjagter.

Se under fanen "Aktiviteter", om hvad vi kan tilbyde dig som medlem.

Vi opfordre dig også til, at besøge og benytte vores riffelskydebane beliggende i Sindal.

sjf_logo.png

Jagttegnsundervisning

Her kan du se hvor i kreds 1, der foretages undervisning:

Jagttegnsundervisere i Kreds 1

der kan ses hvem som står for jagttegnsundervisning og hvordan de kontaktes. Vi håber selvfølgelig, mange jagt interesserede benytter sig af tilbuddene for undervisning i kredsen.

Information fra webmaster

Som opfordret til tidligere, efterlyser jeg hermed informationer fra overståede aktiviteter eller andet som I medlemmer syntes skal på vores hjemmeside.

En kort tekst og billeder taget fra aktiviteten/hændelsen kan sendes til undertegnede her:

webmaster

På forhånd tak.......OG husk vores hjemmeside er KUN SÅ GOD som medlemmerne gør den til.