I Sindal Jagtforening har vi besluttet, at tilbyde besøgende på Riffelskydebanen, mulighed for gennemgang af de nye krav til Danmarks Jægerforbund riffelprøve. Nemlig det at gennemgå og afprøve de 5 obligatoriske skydestillinger, samt afgivelse af 5 registrerede skud ved hver skydestilling.

Det vil vores uddannede riffelinstruktører gennemgå med dig, samt give vejledning og gode råd.

Det kræver blot, at du henvender dig til Skydebaneansvarlig Palle Thomsen (se www.sindaljagtforening.dk for telefonnummer)og bestiller en Instruktørtime.

Hos os varer denne time 90 min 😀 og koster 275kr, som betales på skydebanen FØR afholdelsen af Instruktørtimen.

Her kan ses forhold om COVID-19: https://www.jaegerforbundet.dk/.../info-om-corona-i-dj/

Vel mødt !!

Riffelskydning 2021

Så er datoerne for åbning af Riffelskydebanen i Sindal, klar.

Der skydes fra kl. 1700 til kl. 2100 eller solnedgang, alt efter hvad der kommer først.

Også i år vil der være mulighed, for at bestille en skydetime med instruktør. Ved denne instruktion, vil emner som skydestillinger, aftræk, sigte, rengøring af dit våben blive berørt. Vore uddannede instruktører, står klar til at hjælpe DIG, med netop dine problemer/udfordringer ved riffelskydningen. Medbring gerne alle dine spørgsmål, og vi skal besvare dem på bedste vis.

Folk med mundingsbremse påmonteret, må påregne ekstra ventetid, da standpladsen både til højre og venstre, skal være ledig, før der kan skydes.

Prisen for dette er 150.- og timen bedes bestilt, 1 uge FØR afholdelse. Dette sker ved at afsende en mail til webmaster, med ønske om datoen for afholdelsen af timen, eller ved at ringe til Sindal Jagtforenings Riffel ansvarlige: Palle Thomsen tlf. 26 97 80 20

Vi skyder på følgende datoer, på 100m og 200m:

Marts

Torsdag d. 2 Fra kl.17 til solnedgang

Torsdag d. 9 Fra kl.17 til solnedgang

Torsdag d.16 Fra kl.17 til solnedgang

Skydebanen kan findes her og adressen er Amagergade 15, 9870 Sindal:

• slide