Så holder vi igen åben på Sindal Riffelskyde bane.

Vi har besluttet os i bestyrelsen og i samråd med Danmarks Jægerforbund, at starte op på riffelskydebanen i Sindal.

Første skydebane dag bliver torsdag 30 APR 2020. Vi skyder fra kl. 1700 og indtil solnedgang.

Herefter følger vi skydebaneprogrammet som er offentliggjort tidligere på Facebook og vores hjemmeside www.sindaljagtforening.dk

For at kunne skyde nu, kræver det at vi følger nedenstående retningslinjer:

Vel mødt !

Riffelskydning 2020

Så er datoerne for åbning af Riffelskydebanen i Sindal, klar.

Der skydes fra kl. 1700 til kl. 2100 eller solnedgang, alt efter hvad der kommer først.

Også i år vil der være mulighed, for at bestille en skydetime med instruktør. Ved denne instruktion, vil emner som skydestillinger, aftræk, sigte, rengøring af dit våben blive berørt. Vore uddannede instruktører, står klar til at hjælpe DIG, med netop dine problemer/udfordringer ved riffelskydningen. Medbring gerne alle dine spørgsmål, og vi skal besvare dem på bedste vis.

Folk med mundingsbremse påmonteret, må påregne ekstra ventetid, da standpladsen både til højre og venstre, skal være ledig, før der kan skydes.

Prisen for dette er 150.- og timen bedes bestilt, 1 uge FØR afholdelse. Dette sker ved at afsende en mail til webmaster, med ønske om datoen for afholdelsen af timen, eller ved at ringe til Sindal Jagtforenings Riffel ansvarlige: Palle Thomsen tlf. 26 97 80 20

Vi skyder på følgende datoer, på 100m og 200m:

Torsdag d. 02

Torsdag d. 09 (10-13)

Torsdag d. 16

Torsdag d. 23

Torsdag d. 30

Torsdag d. 07

Torsdag d. 14

Torsdag d. 21 (10-13)

Torsdag d. 28

Torsdag d. 04