Nyhedsoversigt

9. jan. 2020
Resultatlister fra kvalifikationsskydningen i jagtfeltskydning d. 23. juni 2019 i Ulfborg. Forbundsmesterskabet foregår samme sted d. 22. september 2019.
3. dec. 2019
Stig Jørgensen kommer og deler ud af sine erfaringer med opbygning og vedligehold af ”baitpladser” samt hvilket grej der er nødvendigt.
3. dec. 2019
Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

5. apr. 2021
Danmarks Jægerforbund kreds8 Bornholm afholdt forårsmarkprøver d. 27 og 28 marts 2021 på terræner omkring Klemensker
28. feb. 2021
Ny formand i kreds8 Bornholm
29. dec. 2020
Danmarks Jægerforbunds trofæopmåling d. 8-12-2020 hos Hellisen Outdoor i Lobbæk
6. okt. 2020
Danmarks Jægerforbunds nye direktør Karen Friis var fredag d. 2-10-2020 på lynvisit på Bornholm
6. okt. 2020
Bornholm har nu fået en ekstra schweisshundefører. Jesper Sommer Nielsen er pr. 1-10-2020 optaget i schweissregisteret
19. apr. 2021
Projektet Naturlig Ressource fokuserer på rehabilitering og forebyggelse af stress via oplevelser i naturen, og kan overføres til andre organisationer og kommuner landet over.
16. apr. 2021
At internettet er en faldgrube for ulovligheder er en kendt sag. Mangen en jæger har i uvidenhed købt en billig gadget, der endte med at koste jagttegnet.
16. apr. 2021
Står det til SF, skal det koste jagttegnet, hvis man forsætligt dræber et fredet dyr. Og faunakriminalitet skal efterforskes bedre. DJ ser positivt på initiativet.
15. apr. 2021
Ny nodepulje for medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Nodepuljen inkluderer tidligere mesterskabsstykker, skrevet til Forbundsmesterskaberne, samt solo- og gruppestykker
15. apr. 2021
Med vaskebjørnens indvandring fra syd, bliver sandsynligheden større og større for at se det lille pattedyr med banditmasken på vildtparaden. Derfor har den, ligesom de fleste andre jagtbare vildtarter, nu også fået sit eget signal. …

Sindal Jagtforening generalforsamling

Ved Sindal Jagtforening generalforsamling 21. FEB 2019, blev følgende bestyrelsesmedlemmer genvalgt:

Bestyrelsesmedlem Palle Thomsen
Bestyrelsesmedlem Dennis Havsager
Formand Michael C. Kjeldsen

Til suppleanter blev valgt:

Supp. Bestyrelse Bo S. Werenberg
Supp. Bestyrelse Bjarne Nielsen

Til revisor og revisorsuppleant, blev genvalgt:

Revisor Per Hejlesen
Supp. Revisor Kaj Bakmølle

Tak og tillykke til de valgte.

60 års pokalen blev ved denne lejlighed uddelt til Kaj Bakmølle, for en flot bukkeopsats.