Nyhedsoversigt

Unable to enable crypto on TCP connection djf01.wexo.dk: make sure the "sslcafile" or "sslcapath" option are properly set for the environment.

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

4. jul. 2022
Flot hundearbejde ved DJ kreds8 Bornholms udv. apporteringsprøve d. 2-7-2022
25. maj 2022
Det er tid til et kredsmesterskab for bueskytterne i kreds 6-7. I år afholder vi arrangementet på Gunderslevholm. Samtidig afholder kreds 8 Det Gyldne Slip.
26. apr. 2022
Fine resultater ved Kreds8 Bornholms feltskydning på Raghammer d. 23-4-2022
18. mar. 2022
Flot fremmøde til kredsmødet d. 16-3-2022. Hædersnåle til 2 afgående kredsbestyrelsesmedlemmer
6. feb. 2022
Der var flot fremmøde da Danmarks Jægerforbund kreds8 Bornholm, afholdt Jægerrådsmøde d. 2-2-2022 i Nyvest Centret
5. aug. 2022
Kunne du tænke dig at pudse dine færdigheder med jagtriflen af? Så deltag i forbundsmesterskabet (FM) i jagtfeltskydning udenfor konkurrencen. Vi har stadig få ledige pladser.
5. aug. 2022
Hvert år på denne tid forårsager høstmaskiner skader på hjortevildt og ofte med døden til følge. Det sætter sindene i kog hos mange, og både landmænd og jægere har været i medierne med løsningsforslag.
4. aug. 2022
Jægerforbundets kreds 6 og 7 byder i samarbejde med Køge/Herfølge jagtforening alle nye jægere velkommen til et fantastisk nyjægerarrangement søndag den 14. august.
4. aug. 2022
Sjette afsnit i DJ's sommerserie om hundetræning er første del af en større fortælling om dirigering. Dirigering af jagthunden er et vigtigt redskab for jagten og vildtet.
3. aug. 2022
En landsdækkende optælling af grågæs finder sted i den kommende weekend. Har du lyst til at deltage, så læs med her.

Sindal Jagtforening generalforsamling

Ved Sindal Jagtforening generalforsamling 21. FEB 2019, blev følgende bestyrelsesmedlemmer genvalgt:

Bestyrelsesmedlem Palle Thomsen
Bestyrelsesmedlem Dennis Havsager
Formand Michael C. Kjeldsen

Til suppleanter blev valgt:

Supp. Bestyrelse Bo S. Werenberg
Supp. Bestyrelse Bjarne Nielsen

Til revisor og revisorsuppleant, blev genvalgt:

Revisor Per Hejlesen
Supp. Revisor Kaj Bakmølle

Tak og tillykke til de valgte.

60 års pokalen blev ved denne lejlighed uddelt til Kaj Bakmølle, for en flot bukkeopsats.