Nyhedsoversigt

Unable to enable crypto on TCP connection djf01.wexo.dk: make sure the "sslcafile" or "sslcapath" option are properly set for the environment.

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

12. sep. 2022
Der blev i weekenden d. 10 og 11 -9-2022 afviklet efterårsmarkprøver for stående hunde på terræner syd for Aakirkeby
14. aug. 2022
Lørdag d. 6 august 2022 blev SJD´s apporteringsprøve samt Vand-slæb og apporteringsprøve afviklet.
4. jul. 2022
Flot hundearbejde ved DJ kreds8 Bornholms udv. apporteringsprøve d. 2-7-2022
25. maj 2022
Det er tid til et kredsmesterskab for bueskytterne i kreds 6-7. I år afholder vi arrangementet på Gunderslevholm. Samtidig afholder kreds 8 Det Gyldne Slip.
26. apr. 2022
Fine resultater ved Kreds8 Bornholms feltskydning på Raghammer d. 23-4-2022
28. sep. 2022
Den 24. september gennemførtes sæsonfinalen for Det Gyldne Slip - Østjylland, denne gang hos Silkeborg og Omegns Buejægere.
28. sep. 2022
Ørneklubben inviterer juniorjægere på fugletur ved Ølsemagle Revle den 29. oktober. Med lidt held er der også chance for at se havørn og vandrefalk samt flere andre rovfugle.
27. sep. 2022
Er du usikker på de nye krav til riffelammo i de forskellige vildtklasser? Så fortvivl ej, for her kommer svarene på kuglevægt, anslagsenergi, mv. efter de nye regler.
27. sep. 2022
Jagten er en pæredansk livsstil. Men jagten må aldrig give associationer til konkurrencesport, mener Miljø- og Fødevareudvalgets næstformand, Kasper Roug (S).
27. sep. 2022
Småvildt og småkravl har gode levevilkår på Klitgaards marker, der drives med tanke på jordens struktur, bestøvende insekter, regnorme, harer, agerhøns og hjortevildt.

Sindal Jagtforening generalforsamling

Ved Sindal Jagtforening generalforsamling 21. FEB 2019, blev følgende bestyrelsesmedlemmer genvalgt:

Bestyrelsesmedlem Palle Thomsen
Bestyrelsesmedlem Dennis Havsager
Formand Michael C. Kjeldsen

Til suppleanter blev valgt:

Supp. Bestyrelse Bo S. Werenberg
Supp. Bestyrelse Bjarne Nielsen

Til revisor og revisorsuppleant, blev genvalgt:

Revisor Per Hejlesen
Supp. Revisor Kaj Bakmølle

Tak og tillykke til de valgte.

60 års pokalen blev ved denne lejlighed uddelt til Kaj Bakmølle, for en flot bukkeopsats.